Begeleiding en financiering ambitieuze ondernemers

Een (innovatief) idee uitbouwen tot een rendabel en snelgroeiend bedrijf is geen eenvoudige opgave.

Veelal heb je een flink startkapitaal nodig om het serieus aan te pakken. Dit moet je kunnen realiseren met een goed onderbouwd businessplan, maar dan moet je het ook nog durven. Een grondige voorbereiding is cruciaal.
Advies en financiering voor jouw bedrijf

``Uitstel is de natuurlijke moordenaar van mogelijkheden``

Start je een nieuw bedrijf?

Heb je een bestaand bedrijf, maar zie je kansen in specialisatie of wil je zakelijk groeien? De mogelijkheden zijn er altijd. Soms heb je daar begeleiding of een financiering voor nodig. Ik ben van mening dat een goed plan altijd financierbaar is. Geloof je in je droom en heb je daar advies of een financiering voor nodig? Aarzel niet en schakel een ervaren ondernemer in.  

In de volgende situaties zou ik iets voor jou kunnen betekenen:

  • Je wilt een zakelijke droom realiseren
  • Je wilt groeien met jouw bedrijf
  • Je wilt je specialiseren
  • Je heb een briljant idee, maar geen idee waar te beginnen

Waar ik je bij help

Zodra je een goed plan hebt, ben je er nog lang niet. Alles moet waterdicht in elkaar zitten en een goede voorbereiding is essentieel. Doordat ik eerder twee succesvolle bedrijven ben gestart weet ik als geen ander waar je op moet letten. Ik help je bij de drie belangrijkste elementen.

  • Een weldoordachte strategie
  • Een goed financieel plan
  • Een slimme risicoreductie


Zodra deze belangrijke stappen gezet zijn, pakken we samen het vervolg op.
Maak gebruik van mijn ervaring en expertise, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Daarbij help ik je met een financieel haalbare kaart. Zonder onnodige risico’s.

Ambitieuze ondernemer?

Met een transparante, respectvolle en ondernemende werkwijze help ik je van “Goed naar Beter”. Benieuwd naar mijn tarieven?