Coaching

Alle ballen tegelijk in de lucht aan het houden? Geen tijd om even achterover te leunen en na te denken over jezelf en het bedrijf? Je rent maar door, zonder even stil te staan. Je bent niet de enige.

Menig ondernemer, directeur en topmanager voldoet aan bovenstaand scenario. Ga er niet in mee. Schakel een coach in, sta even stil en maak, samen met mij, een degelijk toekomstplan met gerichte acties. Zorg dat je niet alleen goed start, maar ook blijft groeien. Als mens en bedrijf. Coaching is een breed begrip. Daarom zijn er verschillende soorten coaching mogelijk.

``Als je mee wilt spelen, ben je al te laat``

TEAM COACHING

Geroddel, ondermaatse prestaties, wrijving. Het kan lastig zijn om een team te managen. Ik help je plezier en gedrevenheid in een team te krijgen. Gemotiveerde mensen op de werkvloer zorgt uiteindelijk voor een verbetering van de prestaties en daarmee groei van het bedrijf.

BUSINESS COACHING

Het managen van een bedrijf is niet altijd makkelijk. Vaak heb je het zelf te druk. Ben je de bomen aan het kappen, terwijl je wil kijken welke bomen er gekapt moeten worden. Ik help je met technieken en strategieën om zakelijk succes te creëren. Om overzicht te houden, een heldere bedrijfsvisie neer te zetten, stabiele winsten te creëren en de omzet te verhogen.

EXECUTIVE COACHING

Loop je over van het werk? Heb je het gevoel nooit klaar te zijn? Ik help je om meer zelfbewust over situaties te zijn, doelen te verduidelijken en je eigen potentieel in te zien. Vergroot je impact als leider. Op een respectvolle en mensgerichte manier.

Wat mijn coaching jou oplevert

Een kritische blik

Een kritische blik en een gedreven expert met een hands-on mentaliteit, ruime ervaring en oprechte betrokkenheid.

Een expert

Een expert die zorgt dat teams functioneren, medewerkers tevreden zijn en het bedrijf groeit.

Een duidelijk verhaal

Een duidelijk verhaal, een duidelijke oplossing voor het probleem en duidelijke afspraken om groei voor mens en bedrijf te realiseren.

Een heldere bedrijfsvisie

Een expert die samen met jou zorgt voor een heldere bedrijfsvisie, stabiele winsten en een hogere omzet.

Analytisch, pragmatisch en oplossingsgericht

Door mijn jarenlange ervaring, kritische blik en oprechte betrokkenheid ben ik staat om jou en je bedrijf te doen groeien. Op een analytische, pragmatische en oplossingsgerichte manier ga ik samen met jou aan de slag. Niet lullen, maar poetsen. Samen gaan we van “Goed naar Beter”. We maken een verbinding tussen jouw business en mijn ervaring en expertise. Benieuwd naar mijn tarieven?