Sparringpartner voor ondernemers

Ondernemers zijn de beste sparringpartners voor andere ondernemers. Het is bekend dat het goed is om van buitenaf naar binnen te kijken en te brainstormen over je onderneming.

Als ondernemer word je meer uitgedaagd als je met iemand over je onderneming praat die er verder vanaf staat. Een kritisch, eerlijk en betrokken persoon die het beste met jou en je bedrijf voor hebt. Durf je het aan?

``Geloof me: starten is geen way of life. Het is gewoon keihard werken``

Waarom een sparringpartner?

  • Een sparringpartner snapt en (her)kent de dynamiek van je bedrijf
  • Een sparringpartner zorgt voor een frisse wind en nieuwe energie in het bedrijf
  • Bij een sparringpartner projecteer je ideeën en bespreek je nieuwe doelen
  • Om uiteindelijk de knoop door te hakken van iets waar je al lange tijd mee liep
  • Een sparringpartner stelt kritische vragen, waardoor blinde vlekken zichtbaar worden

 

Kritische sparringpartner:

Als ondernemer ben je altijd druk bezig. Echt tijd om kritisch over je bedrijf na te denken ontbreekt. Je wordt geleefd. Intern of mensen uit je privé-omgeving durven vaak niet kritisch te zijn. Het is daarom nooit verkeerd om een kritische ondernemer mee te laten kijken. Een ondernemer met veel ervaring, die er verder vanaf staat. Even een spiegel voorhouden en nieuwe plannen en doelen maken voor de toekomst. Niet lullen, maar poetsen.

Vol energie, enthousiasme en nieuwe doelen

Doordat ik zelf al twee succesvolle bedrijven heb mogen hebben spreek ik uit ervaring. Ook voor mij was het destijds goed om iemand van buiten de organisatie kritisch naar mijn bedrijf te laten kijken. Door een spiegel voor te houden ging ik vol energie, enthousiasme en nieuwe doelen weer aan de slag. Weg uit het kabbelende water, de woeste zee op. Ambitieuze doelen stellen en dromen najagen. Omdat het mij destijds enorm geholpen heeft gun ik het jou ook! Samen gaan we van “Goed naar Beter”. Benieuwd naar mijn tarieven?