Strategisch Management

Heb je moeite om de stip op de horizon te zetten? Of beter gezegd, de stip op de horizon na te jagen. Een doelstelling voor ogen hebben is goed, maar dan moet er wel aan gehouden worden. En dat valt in veel organisaties niet mee. Advies en een stok achter de deur kan geen kwaad. Iemand met oog voor de grote lijn, een duidelijke visie, strategie en plannen. Doelen op zowel de lange als middellange termijn.

 

Jouw bedrijf laten groeien
Ontwikkelen van beleid, visie en strategie zit in mijn genen. Niet voor niets heb ik al twee bedrijven groot gemaakt en vervolgens verkocht. Nu is het mijn ambitie om jouw bedrijf te laten groeien. Uiteindelijk resulteert dit in groei en een hogere omzet. Op een gezonde en succesvolle manier. Met oog voor detail, je medewerkers en wederzijds respect.

“Als ik weet wat je kan, dan weet ik ook wat je niet kan”

Bij de volgende zaken kan ik je helpen:

  • Het ontwikkelen van een duidelijke organisatievisie
  • Het ontwikkelen van de strategie voor jouw organisatie
  • Het formuleren van concrete organisatiedoelstellingen
  • Het formuleren van heldere afdelingsdoelstellingen
  • Het formuleren van de identiteit en kernwaarden van de organisatie

Strategisch manager inschakelen

Dit is slechts een greep uit de zaken waarin ik van betekenis kan zijn. Een strategisch manager is belangrijk voor organisaties. Zeker als het ontbreekt aan een duidelijke visie en doelstelling. En we zien het maar al te vaak. De manager die te druk is met brandjes blussen en door de bomen het bos niet meer ziet. Op een analytische, pragmatische en oplossingsgerichte wijze breng ik rust in de organisatie. Samen gaan we richting de stip op de horizon. Respectvol en mensgericht. Samen gaan we van “Goed naar Beter”. Benieuwd naar mijn tarieven?