Wie ben ik

Mijn naam is Luuk Mieloo, oprichter en eigenaar van Mieloo Management. In de afgelopen 25 jaar ben ik DGA geweest van de Lunado Group B.V. Voorafgaand aan dit avontuur ben ik succesvol makelaar in vastgoed geweest bij Mieloo Vastgoed & Hypotheken. Beide bedrijven heb ik vanaf niks opgebouwd en naar een zéér succesvol niveau gebracht. Ik ben een mens-mens-manager met een passie voor details en resultaat.

“Niet lullen, maar poetsen”

Alles voor de klant

Mijn DNA is gericht op “alles voor de klant”. Niet alleen in woorden maar zeker ook in daden. Mijn motto’s: “Goed is nooit goed genoeg” en ‘Niet lullen, maar poetsen’. Mijn ervaring, kennis en ondernemerschap ga ik samen met andere ondernemers delen. De ondernemers op wie ik mij richt en van mijn diensten gebruik kunnen maken zijn startende ondernemers, MKB’ers en groeiende bedrijven.

Hobby’s en vrije tijd
Naast mijn werk hou ik van varen, golf, voetbal, eten en vakantie. Heerlijk uitwaaien op het strand in Kijkduin of wandelend/fietsend op de Veluwe.

Bedrijfsadvies

U bent iedere dag druk bezig met uw onderneming. Als ondernemer zet u mooie stappen en bent trots op de ontwikkeling die uw bedrijf maakt. Maar u heeft het gevoel van en/of vraagt zichzelf af:

  • Hoe realiseer ik meer omzet?
  • Waar liggen mijn groeimogelijkheden?
  • Hoe kan ik meer rendement behalen?
  • Hoe los ik mijn knelpunten op?
  • Hoe vergroot en optimaliseer ik de inzetbaarheid/kwaliteit van mijn personeel?
  • Hoe los ik mijn organisatie en personeelsproblemen op?
  • Moet ik uitbreiden of uitbesteden?
  • Hoe krijg ik structuur in mijn bedrijf?
  • Kan ik efficiënter werken?
  • Is mijn marketingstrategie optimaal?

Ambitie om te starten of groeien?

Heb jij de ambitie om een bedrijf te starten, ben je eigenaar van een MKB’bedrijf of is je organisatie groeiend?
Makkelijker gezegd dan gedaan. Mieloo Management & Organisatie helpt je graag!